Wat kun je verwachten op Velofollies?

Velofollies biedt een breed scala aan fietsen en accessoires, en het is de ideale plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld. Of je nu op zoek bent naar een snelle racefiets, een robuuste mountainbike, een comfortabele stadsfiets, of zelfs een trendy retrobike, je vindt het allemaal op deze beurs. Daarnaast is er ook aandacht voor de groeiende populariteit van e-bikes, gravelfietsen, trekkingfietsen en hybridefietsen.

Accessoireliefhebbers zullen ook niet teleurgesteld worden, want Velofollies presenteert een uitgebreid gamma aan fietsaccessoires. Van helmen en fietskledij tot fietsreizen en fietsliteratuur, hier kun je alles ontdekken wat je nodig hebt om je fietservaring te verbeteren.

Bezoek Bikebat op Stand 230A

Op stand 230A (hal 2) kan je kennismaken met de innovatieve oplossingen van Bikebat die elke elektrische fietsbatterij beter maken dan ooit tevoren. Op onze stand ontdek je dat elke fietsbatterij herstelbaar is. Je ontdekt er hoe onze webshop werkt en hoe je je batterij eenvoudig kan laten herstellen bij Bikebat.

Vind hier praktische info over parkeren, routebeschrijving en meer

bikebat actie

Geniet tijdelijk van 10% korting op alle batterij revisies!

Als kers op de taart biedt Bikebat een exclusieve deal in het teken van Velofollies. Tot 15 februari 2024 kun je je fietsbatterij laten herstellen met een verleidelijke korting van 10%. Gebruik eenvoudigweg de code BIKEBAT24 bij het afrekenen in onze webshop en geniet van een verbeterde en krachtige fietservaring.

Mis deze kans niet om de fietsrevolutie te ervaren en ontdek wat Velofollies en Bikebat te bieden hebben. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon een gezonde interesse hebt in alles wat met fietsen te maken heeft, Velofollies is dé plek om je passie te voeden en jezelf te laten onderdompelen in de spannende wereld van fietsen. We zien je graag op stand 230A!

Bedankt

Je bent ingeschreven op mijn nieuwsbrief

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief