Geschiedenis

Bikebat is oorspronkelijk ontstaan toen de elektrische fiets nog niet helemaal gekend was bij het grote publiek. De gecombineerde passie van fietsen en elektriciteit ligt hier aan de basis. Gewone fietsen voorzien met een opgezette batterij dat compatibel is met het juiste motor-systeem is het begin waarmee Bikebat uiteindelijk in 2014 is opgericht.

Vandaag bestaat Bikebat uit een team van 16 toegewijde personen die met hun jarenlange ervaring in de sector steeds kwalitatieve en uitstekende service aanbieden.
Daarnaast heeft Bikebat de laatste jaren enorm ingezet op onderzoek en ontwikkeling van batterijen.

Pulson

Met al onze kennis en inzichten in de markt hebben we hiermee een extra entiteit opgestart die als hoofdactiviteit het produceren van fietsbatterijen heeft.
Dit gebeurt onder de merknaam Pulson.

Mede dankzij onze eigen intern ontwikkelde BMS (Battery Management System), alsook onze jarenlange expertise en netwerk in de fietswereld, produceren wij vandaag aan talrijke fietsmerken over de Benelux.

Reviews

De batterij van mijn e-bike viel steeds uit (2,5 jaar oud). Dus nog veel te vroeg om op de schroothoop te gooien. Binnengebracht bij Bikebat en na 2 weken teruggekregen en werkt nu terug perfect. Kostprijs ongeveer de helft van een nieuwe met nu terug 2 jaar garantie op de gereviseerde. Dank voor de snelle service.

Lieven

Batterij laten reviseren en upgraden van 10.4 naar 13.4Ah. Levertijd korter dan afgesproken en batterij teruggekregen met een volledig testverslag. Ook problemen met lader hebben ze zeer adequaat opgelost. Ik ben niet 100 maar 200% tevreden. Ik kan dit adres ten zeerste aanbevelen.

Guido

Bikebat is naar mijn mening een eerlijk bedrijf met goeie techniekers en een tof onthaal. Stuur batterij maar op het kan iets klein zijn zoals bij mij. Kostprijs 45 euro ik had verwacht een revisie want batterij stopte zomaar. Dus crew Bikebat doe zo voort. vriendelijk bedankt super gedaan

Leopold

Mijn BionX batterij binnen gedaan in Bornem vriendelijke gasten daar goede uitleg gekregen nu kan ik  terug meer of 70 km rijden heb ze nu voor de tweede keer leeg gereden ben tevreden voor die prijs koop je geen nieuwe fiets mijn trek is weer goed 10 op 10

Marc

Hoe werkt het?

Zoek en bestel jouw batterij in onze webshop

Via onze menubalk bovenaan vind je een overzicht terug van al onze batterijen. Geef het merk van jouw fiets of de voltage van jouw batterij om jouw batterij snel terug te vinden.

De batterij wordt gratis opgehaald in het ophaalpunt!

Eens je jouw batterij besteld hebt via de webshop breng je de batterij binnen in een ophaalpunt.

Batterij wordt hersteld

Onze techniekers halen alle oude energiecellen uit de batterij. Zij vervangen deze met de nieuwste energiecellen en batterij management systeem (BMS)

Batterij wordt uitvoerig getest

Na de herstelling wordt jouw batterij uitvoerig getest bij ons om zeker te zijn dat deze terug werkt zoals het moet.

Je ontvangt de batterij bij je thuis

We garanderen dat jouw herstelde batterij binnen de 20 werkdagen terug bij jou terechtkomt.

Uw voordelen

voordelen fietsbatterij herstelling

Grotere actieradius

voordelen fietsbatterij herstelling

Testrapport na revisie batterij

voordelen fietsbatterij herstelling

Tot 50% goedkoper dan een nieuwe batterij

voordelen fietsbatterij herstelling

Volg de status via track & trace

hou vaart in je batterij

Hou de vaart in je elektrische fiets!

Onze ervaren technici maken hem vaak zelfs beter dan nieuw.

Kies uw batterij